- Διαφήμιση -

Νέα στήλη εγκαινίασε σήμερα η συνεχώς ανανεωμένη ιστοσελίδα του Παμίσου. Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι που τρέχουν την ομάδα προσπαθούν να φέρουν πιο κοντά στον κόσμο τους πρωταγωνιστές της καταπληκτικής φετινής πορείας των νησιωτών στο πρωτάθλημα. Η αρχή δε θα μπορούσε να γίνει με άλλον παρά τον Τάκη Μπιζίμη, προπονητή των τμημάτων υποδομής της ομάδας τα τελευταία 7 χρόνια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως η μεγάλη πλειοψηφία των παικτών της φετινής ομάδας προέρχεται από τις ακαδημίες όπου γίνεται πραγματικά τρομερή δουλειά τα τελευταία χρόνια. Θα ακολουθήσει το προπονητικό επιτελείο της ομάδας και οι παίκτες καθώς και παράγοντες του ιστορικού συλλόγου. Μεταξύ άλλων θα δίνονται οδηγίες για ασκήσεις που μπορεί να κάνει κάποιος σπίτι του και για σωστή διατροφή.

Η διοίκηση της ομάδας και πιο συγκεκριμένα τα μέλη που διαχειρίζονται την ιστοσελίδα της ομάδας μας δείχνουν πως μπορούμε να παραμείνουμε δημιουργικοί και στην καραντίνα, και μας γνωρίζουν καλύτερα τους πρωταγωνιστές της ομάδας.

- Διαφήμιση -

Αρχή γίνεται με το Τάκη Μπιζίμη όπως θα διαβάσετε και παρακάτω στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα.

Ο Τάκης Μπιζίμης είναι ο προπονητής των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας Παμίσου τα τελευταία εφτά χρόνια. Έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για την επάνδρωση της ομάδας του Παμίσου με τα δικά μας παιδιά και τα φετινά αποτελέσματα και η πορεία μας στο πρωτάθλημα τον δικαιώνουν.

Τάκης Μπιζίμης: Αντιμετωπίζουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Όλοι κλεισμένοι στα σπίτια μας. Πριν γίνει αυτό η ζωή μου ήταν διαφορετική όπως και όλων. Προπόνηση – Αγώνας. Ακαδημία προπαίδες τζούνιορ προτζούνιορ. Ατομική και ομαδική βελτίωση. Έχουν περάσει 7 χρόνια με κάποια μικρά κενά από τότε που ξεκίνησα συνεργασία με τον Πάμισο. Πέρασαν πολλά παιδιά από την Ακαδημία μας όμως δεν εξελίχθηκαν όλα όπως θα έπρεπε ώστε να βοηθήσουν την 1″ομάδα της πόλης της Μεσσήνης. Φέτος όμως οι συνθήκες αλλά και οι συγκυρίες έφεραν ένα άνεμο αισιοδοξίας για αυτά τα παιδιά. Είμαι ευτυχής που βλέπω παιδιά της Ακαδημίας να στηρίζουν αγωνιστικά την 1 ομάδα της Μεσσήνης. Μόνο με σωστή νοοτροπία και πολύ δουλειά υπάρχει εξέλιξη. Ποτέ δεν μου άρεσαν τα μεγάλα λόγια πάρα μόνο οι πράξεις. Και οι πράξεις φέτος δείχνουν ότι όταν πιστεύεις στα δικά σου παιδιά και τα στηρίζεις και δουλεύεις συνειδητά φέρνεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μένουμε σπίτι μέχρι να περάσει αυτή η “μπόρα” ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.