- Διαφήμιση -

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος ήταν ο προπονητής που οδήγησε την Ομόνοια στην πολυπόθητη κατάκτηση του τίτλου στην Α1 Τοπική κατηγορία. Ο ταλαντούχος τεχνικός δήλωσε στο SportsPlus:

” Σε αυτες τις δυσκολες στιγμές που περνάει ο πλανήτης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ενα φαινομενο που ζησαμε για πρωτη φορα στα χρονικα, ο αθλητισμος οπως ειναι λογικο περναει σε δευτερη μοιρα.

- Διαφήμιση -

Υπο αλλες συνθηκες με την σημερινη αποφαση της Ε.Π.Ο…που μας χρηζει πρωταθλητες στην Α1 κατηγορια Μεσσηνιας θα επρεπε να ειμαστε ιδιαιτερα χαρουμενοι. Τα γεγονότα που βιώνουμε καθημερινά και έχουν αλλαξει όλη τη ζωή μας , μας κανουν να είμαστε πιο εγκρατεις.

Σίγουρα θεωρώ οτι η ομάδα μας άξιζε φέτος την άνοδο και οφείλω να δώσω πολλα συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στην διοίκηση της ομαδας μας που ηταν συνέχεια στο πλευρο μας. Ηταν μια δυσκολη σεζον για την ομονοια ,ειχε ενα ατυχο ξεκινημα ,αλλα μεσα απο την σκληρη δουλεια και την πιστη που ειχαν οι παικτες μου για το πρωταθλημα καταφεραμε να πετυχουμε τους στοχους μας.”

Θελω να ευχαριστησω την διοικηση για την άψογη συνεργασία που είχαμε,τους παίκτες μου που έδωσαν και την ψυχη τους για την ομάδα μας και εύχομαι ολόψυχα η νέα σεζόν να κυλήσει ομαλά και το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος να μας βρει ολους υγιείς, χωρις την παραμικρή απώλεια.

Η υγεία των ανθρώπων είναι το παν και όλοι μας πρέπει να φροντίσουμε για την ομαλή επανένταξη μας στους αθλητικούς χώρους.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.