- Διαφήμιση -

Μια παθιασμένη στο δεύτερο ημίχρονο Ρεάλ Μαδρίτης «κατάπιε» την Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (2-0) και πήρε το μεγάλο ντέρμπι, ενώ την προσπέρασε και την άφησε στο -1, αποκτώντας ισχνό προβάδισμα τίτλου.

Οι Μαδριλένοι ένα αποτέλεσμα ήθελαν: Τη νίκη προκειμένου να ξαναπάρουν τα ηνία στην κούρσα του τίτλου. Σε ένα γήπεδο όπου η Μπαρτσελόνα δεν είχε ήττα τα τελευταία 5,5 χρόνια.

- Διαφήμιση -

Οι Καταλανοί ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος και στο 21′ έχασαν καθαρή ευκαιρία με τον Γκριεζμάν από το ημικύκλιο να εκτελεί άουτ μετά το γύρισμα του Άλμπα.

Εννέα λεπτά αργότερα, ο Μέσι μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και εκτέλεσε τον Κουρτουά που μάζεψε σταθερά, ενώ στο 34′ ο Αρτούρ βγήκε τετ α τετ, αλλά ξανά ο Βέλγος γκολκίπερ ήταν εκεί και απέκρουσε εντυπωσιακά, όπως έκανε και σε νέα φάση του Μέσι πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.

Η Ρεάλ ξεκίνησε να πιέζει στο δεύτερο μέρος με τον Ίσκο και τον Μπενζεμά να χάνουν ευκαιρίες, ενώ τα πάντα κρίθηκαν στο 71′. Ο Μπρέιθγουεϊτ είδε την προσπάθεια του να μη μετατρέπεται σε γκολ λόγω Κουρτουά για αυτό και στο 71′ ήρθε η… τιμωρία. Ο Βινίσιους από δύσκολη γωνία αριστερά εκτέλεσε, η μπάλα κόντραρε στον Πικέ και κατέληξε στα δίχτυα.

Το ματς έγινε ροντέο και ο Ζιντάν δικαιώθηκε στο 91′ όταν πέρασε στο ματς τον Μαριάνο. Ο φορ από τη Δομινικανή Δημοκρατία με πλασέ γεμάτο… θράσος στη δεξιά κλειστή γωνία του Τερ Στέγκεν διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στην πρώτη του επαφή με την μπάλα και έδωσε πανηγυρικό τόνο στη νίκη της ομάδας του.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζιντάν): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Βαλβέρδε (86′ Βάθκεθ), Κρόος, Ίσκο (79′ Μόντριτς), Βινίσιους, Μπενζεμά (90+1′ Μαριάνο)

Μπαρτσελόνα (Σετιέν): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Αρτούρ (81′ Ράκιτιτς), Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Βιδάλ (69′ Μπρέιθγουεϊτ), Μέσι, Γκριεζμάν (81′ Φατί)

Πηγή: fws.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.