- Διαφήμιση -

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι στη Μεσσήνη ανάμεσα στον Πάμισο και τον Πανθουριακό. Αποτέλεσμα το οποίο διαμορφώθηκε στο 95′ χάριν στο τέρμα του Αράπι που ισοφάρισε το γκολ του Λαθύρη στο 15′ και κράτησε τους “νησιώτες” στην κορυφή, αφήνοντας μακριά της την ομάδα του Αντώνη Μαυρέα. Ο Πανθουριακός άνοιξε το σκορ με πλασέ του Λαθύρη και έδειχνε να κρατά τη νίκη παρά την πίεση του Παμίσου που είχε φάσεις, όχι όμως κάποια κλασσική, με Σαραντόπουλο, Παπαδόπουλο και Μωράκη στην επανάληψη. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η νίκη δεν χάνονταν για την ομάδα του Πανθουριακού, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερησεων ο Αριστομενόπουλος βρήκε τον Αράπι που από κοντά έκανε το 1-1. Με τη λήξη του ματς είχαμε πανηγύρια από τους φίλους του Παμίσου, μικρή ένταση μεταξύ κάποιων παικτών και παράπονα από τον κ. Μαυρέα προς τον διαιτητή Αλεξέα για τα λεπτά των καθυστερήσω. Πάμισος: Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Κουλόπουλος (60′ Αράπι), Μπόρχαν, Σαραντόπουλος, Παπαδόπουλος, Θώδης (69′ Βλάχος)

Πανθουριακός: Κόκκαλης, Παντσώτης, Εμμανουήλ, Παπαγεωργίου, Γιαννακόπουλος, Καράμπελας, Λαθύρης (89′ Τρίψας), Ράπτης(78′ Παπαθεοδώρου), Κάνιστρας, Μίνγκας, Κανελλόπουλος(55′ Σπυρόπουλος)

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.