- Διαφήμιση -

Δεν άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτο το στραβοπάτημα του Πάμισου ο Ευκλής καθώς επικράτησε με 49-61 της Θουρίας και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

Το συγκρότημα του Ηλία Στακιά εμφανίστηκε συγκεντρωμένο από την αρχή του ματς και είχε μόνιμα ένα μικρό προβάδισμα, μέχρι την τελευταία περίοδο όταν και ανέβασε ρυθμούς και έφτασε σε διψήφια διαφορά.

- Διαφήμιση -

Για τους νικητές πρώτοι σκόρερ ήταν οι Ξεροβάσιλας και Αγγελόπουλος ενώ από τους ηττημένους ο Χρονόπουλος με τον Παρασίδη.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν ο Ρίζος και η Μπακετέα.

Τα δεκάλεπτα: 12-17, 23-30,40-46, 49-61

Α.Ο. Θουρίας (Σπυρόπουλος): Γαρίνης 4, Χρονόπουλος 12, Ρουμελιώτης 2, Παρασίδης 9(1), Γκουλούσης 2, Μπαλόπουλος, Λιανός 8, Ρηγόπουλος 4(1), Κουλόπουλος, Στωϊκίδης 8(2)

Ευκλής (Στακιάς): Φαβατάς 2, Αγγελόπουλος 11(1), Φουρναράκος 7(1), Μήλας, Ματθιόπουλος, Αλλοίμονος 2, Τσαβλής 2, Πατλάκας 2, Αλοίμονος 11, Μεϊμετέας 9, Ξεροβάσιλας 14(2), Λουκάς 1

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.