- Διαφήμιση -

Ο Αντώνης Κούτρης οδηγεί φέτος το νεοφώτιστο Δίωνα Κυπαρισσίας σε πορεία πρωταθλητισμού στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Ο προπονητής των Τριφύλιων μίλησε στο SportsPlus για τη μεγάλη νίκη του Δίωνα στο ντέρμπι, αναλύοντας το παιχνίδι και αναφέρεται γενικότερα και στο πρωτάθλημα.

” Το παιχνιδι ειχε χαρακτηρα ματς play off.Λογω του οτι μεταφερονται τα αποτελεσματα της κανονικης περιοδου στα play offs εμεις επειδη ειχαμε χασει στην εδρα μας το πρωτο παιχνιδι ηρθαμε αποφασισμενοι στην Καλαματα να κανουμε το 1-1.

- Διαφήμιση -

Στο ξεκινημα του παιχνιδιου ειμασταν νευρικοι κι αντιδρασαμε λαθος στην “run n jump” αμυνα της Καλαματας BC με αποτελεσμα τα πολλα λαθη μας.Παραλληλα φορτωθηκαν στο 6′ με 2 φαουλ ο Κουτιβας και ο Λαμπιρης κι ετσι το ξεκινημα για μας δεν ηταν καθολου ιδανικο.Η ομαδα και σε αλλα παιχνιδια εχει ξεκινησει με τις συνθηκες εις βαρος της ομως εχει αντιδρασει.Ετσι κι εγινε στο 2ο δεκαλεπτο και με τους δυο μικρους μεσα στην 5αδα τον Γιαννοπουλο και τον Κατσαργυρη ανεβασαμε την πιεση στην μπαλα και φεραμε στο ημιχρονο την ομαδα κοντα στο σκορ.

Στο δευτερο ημιχρονο πιστευω οτι με την αμυνα μας με το ψηλο σχημα ( με τον Γιαννακοπουλο σε θεση 3) πηραμε το προβαδισμα και το κρατησαμε μεχρι τελος.Ολα τα παιδια που μπηκαν στο παιχνιδι εδωσαν την ψυχη τους και ειχαν μεγαλη πιστη για το θετικο αποτελεσμα.

Ομως θελω ν αναφερθω ξεχωριστα στον κυριαρχο του ματς τον Δημητρη τον Κουτιβα ο οποιος στον δευτερο γυρο μας κουβαλα κυριολεκτικα στις πλατες του.

Η χαρα μας εκτος απο την νικη μας ηταν γιατι παιξαμε μπροστα σε γεματη κερκιδα με πολυ ωραια ατμοσφαιρα και οτι μας ακολουθησαν περιπου 100 με 150 Κυπαρισσιωτες

Η διαιτησια για μενα σταθηκε στο υψος της σ ενα πολυ δυσκολο διαιτητικα παιχνιδι.

Το πρωταθλημα εχει δρομο ακομη γιατι υπαρχουν αξιολογες ομαδες και γιατι το νεο συστημα του πρωταθληματος κραταει το ενδιαφερον μεχρι την τελευταια του αγωνιστική.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.