- Διαφήμιση -

Ανακοίνωση Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ:
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα δημοσίευμα ιστοσελίδας του νομού μας, το οποίο αναφέρεται στην ομάδα μας και την άρνησή μας για αναβολή του επικείμενου Τελικού Κυπέλλου με αντίπαλο τον Α.Ο. Διαβολιτσίου. Θα θέλαμε να δηλώσουμε καθέτως οτι οι λόγοι για τους οποίους ΣΥΣΣΩΜΟ το Δ.Σ. της ομάδας πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση ειναι οι εξής:
Πρώτον, η ομάδα μας ακολουθεί έναν συγκεκριμένο προγραμματισμό για να προετοιμαστεί κατάλληλα για το πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι για την ιστορία του συλλόγου. Δεν δύναται αυτό να αλλάξει λίγες μόνο ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής του.
Δεύτερον, σεβόμενοι τον αρκετό κόσμο της ομάδας που προτίθεται να δώσει το παρών και να στηρίξει την προσπάθειά μας, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός οτι υπάρχουν προγραμματισμένες άδειες, ναυλωμένα λεωφορεία και άλλα πράγματα που χρειάστηκαν αρκετό χρόνο και έξοδα για να οργανωθούν. Να τονίσουμε δε, οτι στους ανθρώπους που έχουν προγραμματίσει άδειες για τη συγκεκριμένη ημερομηνία ανήκουν φυσικά και ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Οποιαδήποτε άλλη αιτιολόγηση κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι προϊόν φαντασίας και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.