- Διαφήμιση -

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η έκτακτη ΓΣ της ΑΛΑΚ που ως βασικό θέμα συζήτησης θα έχει την προκήρυξη των εκλογών. Η ανακοίνωση… “Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας ότι σήμερα Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 κ ώρα 20.00 στα γραφεία μας Σπετσών κ Δαμοφωντος θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα την προκήρυξη εκλογών για εκλογή νέου ΔΣ κ εξελικτικής επιτροπής με σκοπό την πλήρη εναρμόνιση του σωματείου μας με τον νέο αθλητικό νόμο.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη ίδια μέρα και ώρα με όσα μέλη είναι πατώντας.
Δικαίωμα ψήφου και λόγους είναι τα ταμειακος ένταξη μέλη τα οποία έχουν εγγραφεί τουλάχιστον ένα χρόνο και κατά την εγγραφή τους έχουν τακτοποιήσει οικονομικά την συνδρομή του έτους εγγραφής (μόνο τότε θεωρούνται εγγεγραμενα μέλη βάση καταστατικού).. Επίσης οι αθλητές κάτω των 35 δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στην γενική συνέλευση βάση του νέου νόμου”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.