- Διαφήμιση -

Συνδυασμός που προβληματίζει την αστυνομία. Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις ο τελικός του Λιγκ Καπ στο βόλεϊ Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, ΑΕΚ – Παναιτωλικός.

Έχοντας σαν στόχο να… τραβήξει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο της ομάδας, το ΤΑΑ Παναθηναϊκός δήλωσε ως έδρα το κλειστό του ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ εναντίον του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 19 Φεβρουαρίου.

- Διαφήμιση -

Την ίδια ημέρα, και λίγο πιο δίπλα, η ΑΕΚ θα υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, στον επαναληπτικό των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο συγκεκριμένος αγώνας όμως θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στην Ένωση.

Η παρουσία όμως οπαδών του Παναθηναϊκού στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα θα παίζει η ΑΕΚ στη διπλανή εγκατάσταση δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα (18:00 αρχίζει το ποδοσφαιρικό ματς και στις 18:30 η αναμέτρηση στο βόλεϊ).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αστυνομία έστειλε επιστολή προς τον Λευτέρη Αυγενάκη, επισημαίνοντας του τους… κινδύνους που υπάρχουν και ζητώντας την αναβολή ενός εκ των δύο αγώνων, έτσι ώστε να μην συμπίπτουν. Ο υφυπουργός Αθλητισμού καλείται να διαχειριστεί την υπόθεση…

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.