- Διαφήμιση -

Μετά από ανακοίνωση του ΔΣ του σωματείου, ο Λακωνικός BC καλεί τα παιδιά των ακαδημιών να λάβουν μέρος στις δραστηριότητες που διοργανώνει σε συνεργασία με τις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα το Σωματείο της Σπάρτης εντάχθηκε στις 50 κορυφαίες ακαδημίες της χώρας, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση σε προνόμια που θα τις βοηθήσουν να δημιουργήσουν ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των «μικρών» μελών του σωματείου.

- Διαφήμιση -

Το ερχόμενο Σάββατο στις 11.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης της Σπάρτης τα παιδιά θα συμμετέχουν σε διαφορετικές αθλητικές δοκιμασίες. Σκοπός είναι να μάθουν να δένονται ως ομάδα, να εκπαιδευτούν στις αρετές της συνεργασία καθώς και στην αποφυγή αρνητικών συμπεριφορών. Παράλληλα θα εντρυφήσουν στην Μεσογειακή Διατροφή καθώς και στην αλλαγή της διατροφικής τους συμπεριφοράς.

- Διαφήμιση -

1 Σχόλιο

  1. θα θελαμε ειλικρινα να μαθουμε τον τροπο που επελεγησαν οι 50 κορυφαιες ακαδημιες της χωρας καθως και τα κριτηρια που πρεπει να εχει ενας συλλογος για να συμετεχει στο προγραμμα.Ειναι τρομακτικα γελιο να ισχυριζεσαι οτι μαθαινεις στα μικρα παιδια το ευ αγωνιζεσαι ,την αξιοκρατια ,τις αξιες στη ζωη κ.τ.λ και απο την αλλη οτι αρπαξει ο κ…. μας.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.