- Διαφήμιση -

Δύσκολη “αποστολή” έχει απόψε ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, σε ματς για την 26η αγωνιστική της Euroleague (22:00 / Newsit.gr / Novasports1HD).

Η.. δράση για τον Παναθηναϊκό αυτή την εβδομάδα στη Euroleague ξεκινά νωρίς! Το “τριφύλλι” ψάχνει την… υπέρβαση στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, σε ματς για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

- Διαφήμιση -

Αν και διατηρείται εντός οκτάδας (6ος με ρεκόρ 14-11) η ήττα της ομάδας του Ρικ Πιτίνο από την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ την έβαλε σε… περιπέτειες, αφού νιώθει την πίεση των ανταγωνιστών του. Απ’ τη μεριά της, η Ρεάλ βρίσκεται στη δεύτερη θέση (ρεκόρ 19-6) και προέρχεται από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας και με τέσσερις σερί νίκες στην Euroleague.

Ο Αμερικανός κόουτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζέικομπ Γουάιλι. Οι “μερένγγες” θα παραταχθούν χωρίς τους Άντονι Ράντολφ και Σέρχιο Γιουλ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή για τον Τζέφρι Τέιλορ.

Το παιχνίδι της Μαδρίτης γίνεται σήμερα (24.02.2020), ξεχωριστά από τα υπόλοιπα της αγωνιστικής, καθώς το γήπεδό της Ρεάλ θα διατεθεί για μια άλλη εκδήλωση τις επόμενες μέρες.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 40 φορές, με τη Ρεάλ να μετρά 24 νίκες. Σε 19 ματς με γηπεδούχους τους Μαδριλένους το… σκορ είναι 15-5, ενώ η «βασίλισσα» έχει κερδίσει στα εννιά τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων, ανεξαρτήτου έδρας.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), ο Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και ο Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.