- Διαφήμιση -

Σημαντική εντός έδρας νίκη με σκορ 3-1 επί της μαχητικής και επικίνδυνης Εράνης Φιλιατρών πέτυχε ο Πανθουριακός μένοντας ζωντανός στο κυνήγι της πρωτιάς και της ανόδου.

Η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Βαγγέλη Λαθύρη που σημείωσε 2 τέρματα και σέρβιρε το άλλο στον Μίνγκα. Πιο αναλυτικά… Στο 2′ ο Λαθύρης έκανε με πλασέ το 1-0 όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Μπουρδέκας με φοβερό γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Κόκκαλη για το 1-1. Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον Πανθουριακό καθώς στο 19′ ο Λαθύρης βρήκε με ωραία σέντρα τον Μίνγκα που με κεφαλιά πέτυχε το 2-1. Ο ρυθμός έπεσε λίγο στο υπόλοιπο του ημιχρόνου ωστόσο με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Λαθύρης “χτύπησε” και πάλι με πλασέ κλειδωνοντας τη νίκη για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 88′ με τον Παπαθεοδώρου και η Εράνη ευκαιρία να μειώσει στις καθυστέρησεις με Ανδρώνη.

- Διαφήμιση -

Πανθουριακός: Κόκκαλης, Παντσιώτης, Παπαγιαννόπουλος, Δημητρακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καράμπελας, Λαθύρης(88′ Μάραντος), Τρίψας(60′ Εμμανουήλ), Κάνιστρας(82′ Κανελλόπουλος), Μίνγκας, Σπυρόπουλος(69′ Παπαθεοδώρου)

Ερανη: Αλεξανδρόπουλος, Οικονομόπουλος(69′ Χρονόπουλος), Γριβοκωστόπουλος, Μπουρδέκας(84′ Γιαννακόπουλος), Ανδρώνης, Κώτσος, Χάρμπας, Πέππας, Βέλης, Βλαχόπουλος(90′ Λαμπρόπουλος), Νικολακόπουλος(76′ Χαραλαμπόπουλος).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.