- Διαφήμιση -

Στο ντέρμπι κορυφής της Κυριακής, ο Πάμισος ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και επικράτησε δίκαια του Απόλλωνα με 2-0. Με τη νίκη αυτή ο Πάμισος έσπασε το αήττητο του Απόλλωνα και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Θώδης αξιοποίησε το γύρισμα από δεξιά και με κοντινό σουτ νίκησε τον Κυριακόπουλο στο 39ο λεπτό.

- Διαφήμιση -

Το 2-0 έγινε στο 55′ με τον Κουλόπουλο να εκμεταλλεύεται την απόκρουση του Κυριακόπουλου στο σουτ του Σαραντόπουλου και να ευστοχεί από κοντά.

Στο σημείο αυτό ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι καθώς μια διαφορά 2 τερμάτων ήταν πολύ δύσκολο να καλυφθεί με βάση την εικόνα του ματς, το οποίο έληξε χωρίς περαιτέρω συγκινήσεις.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Γεωργαντά.

Πάμισος (Καλόμαλος): Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης (83′ Αράπι), Κουλόπουλος (80′ Bλάχος), Ντίσα (37′ λ.τ. Μπορχάν), Σαραντόπουλος (90′ Τσούκλερης), Παπαδόπουλος, Θώδης.

Απόλλων Καλαμάτας (Σακελλαρόπουλος): Κυριακόπουλος, Κακαλής, Δασκαλάκης, Παχής, Βασιλόπουλος, Κουντάνης, Περιβολάρης (73′ Καραχάλιος), Καρύδης (60′ Παναγάκης), Μερκούρης (70′ Μανωλόπουλος), Σπανός, Μπάκας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.