- Διαφήμιση -

Τα έξι γκολ από τον Παναθηναϊκό και το 4-0 από τον ΠΑΟΚ γράφτηκαν στην… ιστορία αλλά όχι και στο σάιτ του Ολυμπιακού! Με εντολή ζητήθηκε να μην δημοσιευθούν οι συντριβές των Κ17 και Κ19.

Για γέλια και για κλάματα. Παιδιά τα οποία παίζουν για να εκπαιδεύονται, να μαθαίνουν τι σημαίνει νίκη και ήττα, ζουν το απόλυτο θέατρο του παραλόγου. 

- Διαφήμιση -

Πιο συγκεκριμένα πριν 10 ημέρες, στις 15/10 η Κ17 του Παναθηναϊκού επικράτησε με το εμφατικό 6-1 της αντίστοιχης ομάδας των “ερυθρολεύκων” και μάλιστα εκτός έδρας, στο γήπεδο του Ρουφ. 

Την περασμένη Κυριακή, υπήρξε ακόμα μία βαριά ήττα για τα τμήματα υποδομής των Πειραιωτών. Συγκεκριμένα στο ντέρμπι της Κ19 ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έφτασε στο ευρύ 4-0. 

Όταν βέβαια μιλάμε για ποδόσφαιρο Ακαδημιών, το αποτέλεσμα έρχεται πάντα σε δεύτερη μοίρα. Περισσότερη αξία έχει φυσικά η χαρά του παιχνιδιού, να μάθουν τα παιδιά τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι, τον σεβασμό στον αντίπαλο και βεβαίως μέσα από αυτή τη διαδικασία να εξελίξουν το ταλέντο τους κι ο κάθε σύλλογος να βρει τους μελλοντικούς πρωταγωνιστές του. 

Φαίνεται όμως ότι για την ΠΑΕ Ολυμπιακός η λέξη “ήττα”… δεν υπάρχει κι αυτό αφορά ακόμη και 15χρονα παιδιά. Κι αν τυχόν έρθει, αποκρύπτεται. Απαγορεύεται διά ροπάλου να μάθουν οι φίλοι του συλλόγου πως οι νεαροί παίκτες της ομάδας τους είχαν ένα άσχημο αποτέλεσμα. 

Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της πειραϊκής ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία αναφορά στα δύο προαναφερόμενα αποτελέσματα. Ούτε στην ήττα της Κ17 με 6-1 από τον Παναθηναϊκό, ούτε σε αυτήν της Κ19 με 4-0 από τον ΠΑΟΚ. 

Ενώ υπάρχει κανονικά τακτική ενημέρωση για τα αποτελέσματα και τις δράσεις των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, τόσο νωρίτερα, όσο και μετά από τα συγκεκριμένα παιχνίδια, οι δύο αυτοί αγώνες ως… διά μαγείας έχουν εξαφανιστεί από την ενότητα της “Ακαδημίας” στο επίσημο σάιτ της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ. 

Κι αυτό βέβαια δεν αφορά σε… τεχνικό λάθος, ούτε σε παράλειψη ή αμέλεια μιας και υπήρξε σχετική εντολή να μη δημοσιευτούν τα δύο άσχημα αποτελέσματα που είχαν τα τμήματα ανάπτυξης των Πειραιωτών.  

Στον αντίποδα βέβαια είχε δημοσιευτεί κανονικά το report των αντίστοιχων αγώνων στον α’ γύρο. Λεπτομέρεια; Ότι οι Ακαδημίες των “ερυθρολεύκων” μέτρησαν μία νίκη και μία ισοπαλία. Συγκεκριμένα ο αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για τις Κ17 (18/12/19) έληξε με 0-3 και το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα Κ19 (1/12/19) ήρθε ισόπαλο 0-0. 

Πηγή: sdna.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.