- Διαφήμιση -

Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε ο φιλόδοξος Δίωνας Κυπαρισσίας που επικράτησε με 75-70 του Πρωτέα Καλαμάτας, στο ματς το οποίο έκλεισε το σαββατιάτικο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας. Νίκη που ήρθε πολύ δύσκολα για την ομάδα του Αντώνη Κούτρη καθώς οι καλαματιανοι αποδείχθηκαν πολύ σκληροί και αποφασισμένοι. Ο Πρωτέας ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι τα τέλη του α μέρους όμως η βελτίωση της άμυνας και η τετράδα των Κλεφτάκη, Λαμπίρη, Κουτίβα και Γιαννακόπουλου έφεραν τη νίκη για τους Τριφύλιους, νίκη η οποία τους διατηρεί ζωντανούς στο κυνήγι της πρωτιάς αρκεί να νικήσουν στην Τέντα την πανίσχυρη Καλαμάτα BC την επόμενη αγωνιστική. Οσον αφορά τον Πρωτέα, δείχνει πλέον πολύ δύσκολο το σενάριο της αποφυγής των Play out.

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 75

- Διαφήμιση -

ΠΡΩΤΕΑΣ 70

Διαιτητές Αναστόπουλος, Ξηρόκωστας

Δεκάλεπτα 17-25, 43-41, 61-56, 75-70

Δίων Κυπαρισσίας (Κούτρης) : Κατσαργύρης, Κλεφτάκης Θ 15(1), Μπουσιούτας, Λαμπίρης 16(1), Γριβοκωστόπουλος, Κουτίβας 14, Κλεφτάκης Δ 3,Κυριακόπουλος 8, Γιαννακόπουλος 18

Πρωτέας(Ροζακέας-Ψυχογιός) : Παυλόπουλος Χ, Σουλιώτης, Παυλόπουλος Κ 6, Σαραντόπουλος 16(1), Κριμιλής 21, Κατσιαρίμπας, Ιωσηφίδης 12, Μωράκης, Σκοπέτος 9(1), Μπόμπολης 6(1).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.