- Διαφήμιση -

Σε ένα κομβικό παιχνίδι για την παραμονή, ο Αστέρας Βλαχιώτη επικράτησε με 73-68 της Άμιλλας Αγ. Ιωάννη, ρίχνοντας την κατηγορία και εξασφαλίζοντας το πλεονέκτημα για τη δική του παραμονή.

Τα πάντα θα κριθούν την ερχόμενη αγωνιστική όταν ο Αστέρας Βλαχιώτη υποδέχεται τον Άρη Σκάλας, ο οποίος είναι ένα βαθμό πίσω. Σε ενδεχόμενη ισοβαθμία θυμίζουμε πως ο Αστέρας Βλαχιώτη είχε επικρατήσει εκτός έδρας με διαφορά 12 πόντων. Αν κερδίσει τον Άρη Σκάλας, μένει και μαθηματικά στην κατηγορία. Αν ηττηθεί μέχρι και 12 πόντους, υπερέχει στην ισοβαθμία αλλά τελευταία αγωνιστική πάει στον Αρκαδικό ενώ ο Άρης Σκάλας υποδέχεται την ήδη υποβιβασμένη, Άμιλλα. Αν ηττηθεί με διαφορά πάνω από 12 ουσιαστικά πέφτει κατηγορία.

- Διαφήμιση -

Στα του σημερινού παιχνιδιού, ο Μαχαίρας ξεχώρισε με 24 πόντους και έδωσε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Ρίζος και Βομπίρης.

Τα δεκάλεπτα: 11-15, 31-31, 58-48, 73-68

Αστέρας Βλαχιώτη (Μαχαίρας): Σταματάκος, Καπερώνης, Μαχαίρας 23(2), Κατσάκος 3(1), Ζωτάλης, Τσεμπέλης 7, Κατσαφούρος 14, Αγλαμίσης 14, Γρεβενίτης 9(1)

Άμιλλα Αγ. Ιωάννη (Κουσούλης): Σουμάκης 15(1), Γκέκας 7, Τσώνης 5(1), Φετοκάκης, Δημούδης 14(1), Στανέλλος 7(2), Νικολόπουλος 20, Ματαλάς

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.