- Διαφήμιση -

Ένα σπουδαίο διπλό στη μάχη που δίνει για παραμονή εξασφάλισε ο Τσικλητήρας Πύλου καθώς επικράτησε εκτός έδρας του ΠΑΟ Καλού Νερού, πιάνοντας τον μάλιστα στη βαθμολογία στην 13η θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκαν με τέρμα του Πλάκα στο 38′, ενώ είχαν και δύο δοκάρια με Παναγούλια και Ντιόπ.

- Διαφήμιση -

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντιδράσουν και αφού ισοφάρισαν στο 78′ με το Μέμα, κατάφεραν να αποδράσουν με το διπλό χάρη σε γκολ του ίδιου παίκτη στο 92′ και να πανηγυρίσουν έξαλλα μια πολύ σημαντική νίκη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρέκκας, με βοηθούς τους Γεωργαντά και Τσοπανάκη.

ΠΑΟ Καλού Νερού (Διονυσόπουλος): Σταυρόπουλος, Γκρέτσα, Παναγούλιας, Μπεγέτης, Πλάκας (85′ λ.τρ. Κορακοβούνης), Μιχαλακόπουλος, Ανδρεόπουλος, Κυριακούλης (73′ Λαχανάς), Ντιόπ, Δεμπεγιώτης, Μητρόπουλος (90′ Κορμπής).

Τσικλητήρας Πύλου: Νικολόπουλος, Ιλιάζι, Ράτσεφ, Καρδάσης, Μέμα, Κλαρίδας, Μαρκολέφας, Ζάκα, Μεμουσάι, Πανταζόπουλος, Ράλλης.


- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.