- Διαφήμιση -

Συνεχίσει την απόσβεση της σπουδαίας μεταγραφής του στον Πανθουριακό ο Χρήστος Μίνγκας, καθώς ήταν ο καλύτερος παίκτης και σκόρερ του 1-0 στο 10ο λεπτό με κοντινό σουτ μετά από γύρισμα του Σπυρόπουλου.

Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι σταμάτησαν ουσιαστικά να αμύνονται καθώς θεώρησαν πως η μπάλα είχε περάσει άουτ, με τους γηπεδούχους να μην αφήνουν ανεκμετάλλευτο το “δώρο” και να σκοράρουν.

- Διαφήμιση -

Το 2-0 έγινε 10 λεπτά αργότερα με τον Κανελλόπουλο και στην ουσία καθάρισε την υπόθεση νίκη καθώς το συγκρότημα του Αντώνη Μαυρέα έχει εξαιρετική αμυντική λειτουργία και φάνταζε ιδιαίτερα δύσκολο να δεχθεί δύο τέρματα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κουτσαναστάσης με βοηθούς την Αθανασοπούλου και τον Τσίρμπα.

Πανθουριακός (Μαυρέας): Κόκκαλης, Μάραντος, Εμμανουήλ, Δημητρακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καράμπελας, Τρίψας, Μίνγκας, Σπυρόπουλος, Παπαθεοδώρου, Κανελλόπουλος

Εθνικός Μελιγαλά (Πολίμος): Λίβας, Μακρής, Καλύβας, Μπούνας, Φέστας Σεμούνι, Λυμπερόπουλος, Καρατζούλιας, Λάγιος, Κουρούπης, Σαραντόπουλος

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.