- Διαφήμιση -

Με τις περιπτώσεις τον Καφού και Μορ ασχολείται ο Ολυμπιακός, έτσι ώστε να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή και στα εξτρέμ αντίστοιχα. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων, όσον αφορά την απόκτηση του 26χρονου Πορτογάλου χαφ, Καφού από τη Λέγκια Βαρσοβίας, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα πολωνικά Μέσα. Πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς από την παρουσία του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και τη Γκιμαράες.

Ο Πολωνός δημοσιόγράφος Γιέρζι Χβάλεκ έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter, όσον αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση: “Καυτά νέα από την Ελλάδα. Ο Καφού της Λέγκια είναι κοντά στην μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις”.

- Διαφήμιση -

Η άλλη περίπτωση με την οποία ασχολείται ο Ολυμπιακός, είναι αυτή του 22χρονου Τούρκου εξτρέμ, Εμρέ Μορ, ο οποίος αγωνίζεται στη Θέλτα ως δανεικός από την Γαλατάσαραϊ, αλλά δεν έχει γνωστό σε ποιο σημείο βρίσκονται οι επαφές. Σημειώνουμε εδώ ότι και στις δύο περιπτώσεις οι “ερυθρόλευκοι” μιλάνε για δανεισμό με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι, αν οι και οι δύο πλευρές μείνουν ικανοποιημένες από την συνεργασία τους.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.