- Διαφήμιση -

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ακρίτα Κορώνης και τον Πάμισο, αποτέλεσμα το οποίο κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο μολονότι οι “νησιώτες”, οι οποίοι έμειναν 2 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, ήταν πιο πειστικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό και πάλι Θόδωρο Σταθά.

Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση και αψιμαχίες γεγονός που έφερε την αποβολή, με απευθείας κόκκινη, των Παλιά και Παπαδόπουλου στο πρώτο μέρος, στο 22′, μετά από μια στιγμή έντασης που είχαν οι δυο παίκτες.

- Διαφήμιση -

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με Μουντζούρη, Διακουμή, Τζοχόλι όμως και ο Πάμισος είχε πολλά καλά διαστήματα πλησιάζοντας το γκολ κυρίως με Σαραντόπουλο, Κουλόπουλο. Πίεσαν οι φιλοξενούμενοι όμως ο Σταθάς αποδείχθηκε ιδιαίτερα σταθερός κρατώντας το μηδέν όποτε ακόμη χρειάστηκε.

ΚΟΡΩΝΗ: Σταθάς, Παναγιωτόπουλος, Μπίζος, Κουτσουμπός, Καπινιάρης(59′ Τζοχόλι), Κρητικάκης, Μουντζούρης, Γεωργιόπουλος(72′ Σταμάτης), Μάραντος(90′ Ακριβόπουλος), Παλιάς, Διακουμής.

ΠΑΜΙΣΟΣ:Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Κουλόπουλος(77′ Καλογερόπουλος), Μπόρχαν, Σαραντόπουλος, Παπαδόπουλος, Αράπι(72′ Βλάχος).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.