- Διαφήμιση -

Κανένα πρόβλημα να πάρει το καλαματιανό ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής και 1ης του 2ου γύρου, δεν συνάντησε η πρωτοπόρος της Α΄κατηγορίας Καλαμάτα BC η οποία επικράτησε άνετα της Καλαμάτα 80 με 62-40.

Το συγκρότημα του Παύλου Νώντα ήταν σοβαρή από την αρχή και μέχρι το τέλος, έπαιξε εξαιρετική άμυνα και έλεγξε πλήρως τον ρυθμό. Με αυτό τον τρόπο δημιούργησε από νωρίς διαφορές της τάξης των 12-20 πόντων γεγονός που του έδωσε μια εύκολη νίκη, ίσως ευκολότερη από ότι όλοι περίμεναν. Βέβαια, πρέπει να πούμε ότι οι “Λύκοι” είχαν πολλές και σημαντικές ελλείψεις καθώς, για διαφορετικούς λόγους, δεν αγωνίστηκαν οι Κοντόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μέντης και Αναγνωστόπουλος.

- Διαφήμιση -

Κι αν η απόδοση των “μελανόλευκων” έδωσε την ευχέρεια στον κ. Νώντα να κάνει ένα μικρό ροτέισον πρέπει να πούμε ότι στα αρνητικά του ματς καταγράφηκε ο τραυματισμός του Βάκρινου στο δεύτερο ημίχρονο. Ο πολυσύνθετος φόργουορντ υπέστη βαρύ διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο και η συμμετοχή του στο ματς που ακολουθεί, με τη Μεσσήνη, κρίνεται εξαιρετικά απίθανη.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 40

ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC 62

Διαιτ: Κυριακόπουλος, Τσιμπούρης

Δεκ: 5-19, 12-31, 24-43, 40-62

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80(Κορογώνας): Μαρκετάκης, Μουργής 8, Γεωργουλάκος 7, Παναγιωτόπουλος, Μουντζουρούλιας 4, Κομπότης 6, Κανέλης, Καραμπάτσος 1, Θεοδωρόπουλος, Σαρρής, Πανταζής 14(2)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC(Νώντας): Ζύμπας 14(2), Τζιλιάνος 2, Μπούσι 16(2), Βάκρινος 1, Αντωνόπουλος 2, Μπάκας 12, Τσικούρης 2, Φραγγέας 5(1), Καλογερόπουλος 6, Χατζηαγγέλου 2, Μανωλάκης, Αρώνης.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.