- Διαφήμιση -

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι ανάμεσα στον Εθνικό Μελιγαλά και την Αβία καθώς οι δύο ομάδες μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς, με το ματς να ολοκληρώνεται ισόπαλο(1-1). Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, διάστημα στο οποίο επιτεύχθηκαν και τα δύο τέρματα. Μετά από ένα κακό παιχνίδι και με τους γηπεδούχους να έχουν τα ηνία και κάποιες φάσεις, με Καρατζούλια και Θανόπουλο, η Αβία ευτύχησε να προηγηθεί στο 82′, με πέναλτι που κέρδισε ο Καρδασης από τον Μπούνα και εκτέλεσε εύστοχα ο Κορμπής. Να αναφέρουμε τα έντονα παράπονα των γηπεδούχων προς τον διαιτητή κ. Καυκά καθώς θεώρησαν ότι δεν υπήρξε καμία παράβαση. Είχαμε 5λεπτη διακοπή και απομάκρυνση του παράγοντα του Εθνικού Χρήστου Στούκα από τον αγωνιστικό χώρο. Εντούτοις ο Εθνικός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 89′ με προβολή του Μακρή από κοντά κι ενώ ο Μπεκιάρης απομάκρυνε αδύναμα σε σέντρα του Θανόπουλου. Μετά τη λήξη του ματς υπήρξε μεγάλη ένταση έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών που μέχρι πριν από λίγο βρίσκονταν στο γήπεδο του Μελιγαλά, κλεισμένοι εντός αποδυτηρίων λόγω της επίθεσης που δέχθηκαν, με τα πνεύματα να ηρεμούν μετά την παρουσία αστυνομίας.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Λίβας, Μακρής, Καλογερόπουλος(88′ Διακουμάκος), Μπούνας, Φέστας, Σεμούνι, Σαραντόπουλος(85′ Καλύβας), Καρατζούλιας, Λυμπερόπουλος(23′ τρ. Ρουμελιώτης), Λάγιος, Θανόπουλος

- Διαφήμιση -

ΑΒΙΑ: Μπεκιαρης, Βαβαρούτσος, Καρδάσης Γ, Λυκουρέζος, Καρδάσης, Τσουλάκος, Κορμπής Κ, Γεωργαντάς, Κωνσταντόπουλος(58′ Γεωργουλέας, 86′ Γιαννέας), Γεωργίκος(65′ Τζανετέας).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.