- Διαφήμιση -

Σε μια τεράστιας σημασίας νίκη έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ηρακλής Καλαμάτας επικρατώντας με 2-3 του Α.Ο. Δωρίου, πιάνοντας τον μάλιστα και στη βαθμολογία και παραμένοντας για τα καλά στο κυνήγι της ανόδου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και με δύο τέρματα του Γκιάτα σε δίαστημα 3 λεπτών (14′ και 17′) πήραν σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη.

- Διαφήμιση -

Ο Ηρακλής όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ο Βασίλης Πανταζής που πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο με δύο τέρματα, στο 63′ και το 87′ ισοφάρισε το ματς, για να έρθει ο Τάκης Καραγιάννης 1 λεπτό αργότερα και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του γράφοντας το τελικό 2-3.

Α.Ο. Δωρίου (Μπουραντώνης): Γαρδίκας, Παπαδόπουλος (81′ Μαθιόπουλος), Μαργιόλης, Μπούρδος, Μάλαμας, Γεωργιόπουλος, Γκρίτζαλης, Γκογκοάσα, Γκιάτα, Μέμα (64′ Μπόρα), Πάγια.

Ηρακλής Καλαμάτας (Γαλανόπουλος): Αλάμαρας, Μουρούφας (46′ Πανταζής), Μπρακούλιας (52′ Χαραλαμπόπουλος), Μαγκλάρας (70′ Cina), Filaj, Βλαχάκης, Μάρης, Παπαδέας, Σπαντιδέας, Καραγιάννης, Ψωρομύτης (93′ Δαραβίγκας).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.