- Διαφήμιση -

Στο SportsPlus μίλησε ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΑΟ Διαβολιτσίου Γιάννης Τσαλάκου, ο οποίος αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από την ομάδα της Μεσσηνίας, τονίζοντας πως δεν τον έδιωξε η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα, αλλά έφυγε γιατί δεν τηρήθηκε η μεταξύ τους συμφωνία.

Εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του για μερικά τοπικά μέσα της Μεσσηνίας που μετά την αποχώρηση του τον χαρακτήρισαν αποτυχημένο, τόνισε πως η διοίκηση του ΑΟΔ δεν ήταν εντάξει απέναντι του σε αντίθεση με τους άλλους ποδοσφαιριστές της, καθώς κανένας από τους παίχτες της ομάδας δεν είχε κανένα πρόβλημα οικονομικό υποστήριξε.

- Διαφήμιση -

Θυμίζουμε ο Γιάννης Τσαλάκου είχε έρθει τον Οκτώβριο δανεικός από το Αιγάλεω στο Διαβολίτσι, έχοντας στην παρουσία του με τα χρώματα του ΑΟΔ 6 συμμετοχές με 1 γκολ.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

Καλησπέρα σας.. Πριν μερικές μέρες είχα κάνει κάποιες δηλώσεις τις οποίες αναιρώ τελείως.

Πριν κλείσω στην ομάδα είχα συνάντηση με άνθρωπο από την διοίκηση όπου όλοι φάνηκαν γενικά πολύ σωστοί, πήρα την απόφαση να φύγω από το Αιγάλεω και να πάω στο Διαβολίτσι για να πάρω χρόνο συμμετοχής περισσότερο και να γυρίσω πίσω στο Αιγάλεω πιο έτοιμος.

Η συμφωνία που είχα κάνει με την ομάδα δε τηρήθηκε καθώς δεν μου έδωσαν τα χρήματα που είχαμε κάνει συμφωνία, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι σωστοί ως διοίκηση καθώς κανένας από τους παίχτες της ομάδας δεν έχει κανένα πρόβλημα οικονομικό.

Από την άλλη έβλεπα κάποια site της Μεσσηνίας όταν έφυγα από την ομάδα όπου έγραφαν πως η ομάδα με έδιωξε και ότι πέρασα και δεν ακούμπησα και επίσης δεν απέδωσα τα αναμενόμενα. Θέλω να ρωτήσω δημόσια τους ανθρώπους αυτούς, είχαν έρθει στο γήπεδο;Πως γράφουν τέτοια πράγματα χωρίς να ήταν εκεί για να έχουν ολοκληρωμένη άποψη.

Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ παραπάνω, εύχομαι καλή συνέχεια στον ΑΟΔ, αλλά για τους δημοσιογράφους κλείνοντας θέλω να πω πως ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει, αλλά καλείται να είναι παρών και έχει δική του άποψη πριν χαρακτηρίσει κάποιον, γιατί έτσι γίνονται κάποιες φορές οι παρεξηγήσεις….

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.