- Διαφήμιση -

Πραγματικοί ταύροι ήταν στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες της Σπερχογείας, οι οποίοι προηγήθηκαν με 3-0 του Ακρίτα Κορώνης, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος. Με τη νίκη αυτή, το συγκρότημα του Γιώργου Δωδεκάτου ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία.

Το σκορ άνοιξε στο 27ο λεπτό ο Πετράκος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Οικονομόπουλου. 5 λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση φάουλ του Οικονομόπουλου, ο Μούσα με προβολή έγραψε το 2-0, για να κάνει το 3-0 στο 44′ ο Ηρακλής Καραχάλιος με υπέροχη ενέργεια αποφεύγοντας και τον Σταθά.

- Διαφήμιση -

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καρβούνης με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Σωτηρόπουλο.

Α.Ο. Σπερχογείας (Δωδεκάτος): Καλλιντέρης, Κοστρίβας, Δωδεκάτος Ε., Πετράκος, Πετριτάι, Μούσα, Σαούτης, Μπάλας(87′ Αντωνίου), Δικαίος(62′ Καϊας), Καραχάλιος(92′ Τζεφερεμένος), Οικονομόπουλος(33′ λ.τ. Κοτσιλιέρης)

Ακρίτας Κορώνης (Τσίκινης): Σταθάς, Παναγιωτόπουλος(51′ Ακριβόπουλος), Μπίζος, Κουτσουμπός, Καπινιάρης, Μάραντος, Σαρέλλας, Γεωργιόπουλος, Κρητικάκης(79′ Τέντες), Μουτζούρης, Διακουμής

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.