- Διαφήμιση -

Mε τους Σταύρο Μουραφέτη και Ηλία Ηλιόπουλο να πετυχαίνουν τους 57 από τους 65 της ομάδας τους, ο Πάμισος επικράτησε εκτός έδρας τη νεανική Αναγέννηση και πέτυχε την 5η σερί νίκη του, σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος, μένοντας μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Α2.

Οι “πράσινοι”, έχοντας τους 2 κορυφαίους αθλητές τους σε σπουδαία μέρα, πήραν από το 2ο δεκάλεπτο μια διψήφια διαφορά την οποία και διατήρησαν παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων-ειδικά στην τρίτη περίοδο αλλά και στο τέλος- που, από την πλευρά τους, είχαν σε καλή μέρα τους Ράλλη, Μανιατάκο και Τζανετέα.

- Διαφήμιση -

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 57

ΠΑΜΙΣΟΣ 65

Διαιτ:Νάστος, Παναγιωτακόπουλος

Δεκ:9-12, 27-38, 47-54, 57-65

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ(Γεωργίου): Ράλλης 16(4), Κωτσονάρος, Μανιατάκος 11, Λιάκας 6, Κανάκης 7, Βίγκος, Νταγιόπουλος, Μακρυγιώργος 7, Σμυρνής, Τζανετέας 10.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Δημόπουλος, Δημητρακόπουλος, Κυριακίδης 4, Ηλιόπουλος 30, Ρούτσης Γ 4, Ρούτσης Β, Ποδοχωρίτης, Ρούτσης Ι, Μουραφέτης 27(1).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.