- Διαφήμιση -

ις καραβιές παικτών και τις δεκάδες μεταγραφές κάθε μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου θα πρέπει να τις ξεχάσουν οι φίλοι του ΑΟ Τρίκαλα.

 Οι “κυανέρυθροι” κινούνται μεθοδικά για την ενίσχυση στο μεταγραφικό “παζάρι”, φαίνεται να έχουν καταλήξει στις θέσεις που θα ενισχυθούν και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ταράξουν τα νερά στο ποδοσφαιρικό τμήμα που μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει περίφημα.

- Διαφήμιση -

Ο πίνακας της βαθμολογίας φανερώνει πως αυτοί οι παίκτες φτάσανε την ομάδα στην πρώτη θέση ενώ έχουν αποδώσει και καλό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν για δραματικές αλλαγές που θα διαταράξουν την ομοιογένεια ενώ η αλήθεια είναι πως στις περισσότερες θέσεις ο ΑΟΤ είναι πλήρης.

Από τη στιγμή που ο Μπόγιαν Άλεξιτς παραμένει τραυματίας λογικά θα αποκτηθεί ένας έμπειρος επιθετικός που θα πλαισιώσει τον Σταματή, ενώ θα αποκτηθούν και δύο τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν “επένδυση” για τον “κυανέρυθρο” σύλλογο.

Πηγή: Goaltrikala

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.