- Διαφήμιση -

Ο προπονητής του Εθνικού Μελιγαλά, Παναγιώτης Πολίμος, μίλησε στο SportsPlus για τη χθεσινή νίκη της ομάδας του απέναντι στον Τέλο Άγρα καθώς και για αγωνιστικά θέματα. Αναλυτικά μας δήλωσε:

“Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς γιατί παρά τις καλές εμφανίσεις που κάναμε στα περισσότερα παιχνίδια η νίκη δεν ερχόταν με αποτέλεσμα να επηρεαστούν και ψυχολογικά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Στο χτεσινό παιχνίδι όμως τα παιδιά μπήκαν μέσα σκεφτόμενοι μόνο ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθούσε και βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά για την δύσκολη συνέχεια. Μια δίκαιη νίκη λοιπόν (φτωχό το 1-0) με όμορφο ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο που μας δίνει την ευκαιρία να κοιτάμε την συνέχεια του πρωταθλήματος με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

- Διαφήμιση -

Αγωνιστικά αυτήν την εβδομάδα επιστρέφει ο Κουρουπης στις προπονήσεις της ομάδας και σαν εσωτερική μεταγραφή λογίζεται η επιστροφή του Θανοπούλου που εδώ και δυο εβδομάδες είναι κοντά στην ομάδα και συμμετέχει στις προπονήσεις.

Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με στόχο την καλύτερη παρουσία. Αν αυτό συνδυάζεται και με την συγκομιδή βαθμών τότε μακάρι στο τέλος να είμαστε όσο ψηλότερα γίνεται.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.