
Στις νίκες επέστρεψε ο Πάμισος Μεσσήνης, ο οποίος επικράτησε με 3-0 του ΠΑΟ Καλού Νερού με την υπογραφή του Βαγγέλη Κουλόπουλου που πέτυχε 2 γκολ ενώ το άλλο τέρμα σημείωσε ο Μπόρχαν.
Η ομάδα του Γιώργο Καλόμαλου βρίσκεται στην 3η θέση με 26 βαθμούς,ενώ από την άλλη ο ΠΑΟ Καλού Νερού στην 13η με 10 βαθμούς.
Τα γκολ της αναμέτρησης:
Στο 22′ ο Βαγγέλης Κουλόπουλος με σουτ,έγραψε το 1-0.
Στο 70′ ο Μπορχάν με πλάσε ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.
Για να έρθει στο 80′ και πάλι ο Κουλόπουλος με σουτ από το ύψος του πέναλτι και να νικήσει τον Σταυρόπουλο για το 3-0.
Διαιτητής ήταν ο Καυκάς, με βοηθούς τους Μπασιλάρη και Τσίρμπα.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Οικονομόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Αριστομενόπουλος, Κατσιβαρδέας, Φιλόπουλος, Μωράκης, Τσούκλερης, Μπόρχαν, Κουλόπουλος, Παπαδόπουλος.
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Σταυρόπουλος, Κορμπής, Μιχαλακόπουλος, Ανδρεόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γκρέτσα, Δεμπεγιώτης, Μανδραπήλιας, Μπεγέτης, Ντιόπ, Διονυσόπουλος.




















