- Διαφήμιση -

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη, που τον διατηρεί στα ψηλά της βαθμολογίας, σε ρυθμούς πρωταθλητισμού, πέτυχε ο εντυπωσιακός, φετινός, Ακρίτας Κορώνης επικρατώντας με 1-0 του Ολυμπιακού Ανάληψης.

Το χρυσό γκολ πέτυχε με πέναλτι, στο 85′, ο Κουτσουμπός κι ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον διαιτητή Νικολόπουλο γεγονός που οδήγησε και στην αποβολή του Νίκου Κατσίποδα, με 2η κίτρινη.

- Διαφήμιση -

Μετά από ένα νωθρό πρώτο μέρος, στο οποίο η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη είχε τον πλήρη έλεγχο και κάποιες καλές στιγμές, η εικόνα του αγώνα άλλαξε στην επανάληψη και μέσα από την άνοδο των γηπεδούχων.

Μάλιστα, η ομάδα των Γεωργακλή, Φασουλή ήταν αρκετά πιεστική, κάνοντας φάσεις με Τσώνη, Πατσιώτη, Κρεμμύδα, αλλά το τέλος δεν ήταν ιδανικό. Συγκεκριμένα στο 85′ ο Γεωργιόπουλος βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του πορτιέρο Κατσίποδα και ο κ. Νικολόπουλος έδωσε αμέσως το πέναλτι κάτω από τις διαμαρτυρίες του έμπειρου τερματοφύλακα και συμπαικτών του. Το εκτέλεσε ο Κουτσουμπός και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 με τον κ. Νικολόπουλο να αποβάλει με 2η κίτρινη τον Κατσίποδα.

Διαιτητές: Νικολόπουλος, Τσαούση, Τζεμαλάι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ (Γεωργακλής-Φασουλής): Κατσίποδας, Μωραγιάννης, Μαυροειδάκος (86΄ Ηλιόπουλος), Κουκούτσης, Δουρούμης, Κρεμμύδας, Τσώνης (60΄ Κατσιμαγκλής), Αλεβίζος, Μπούνας (91΄ Γιαννόπουλος), Παπαβασιλόπουλος, Πατσιώτης

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ (Τσίκινης): Σακκάς, Παναγιωτόπουλος, Μπίζος, Καπινιάρης, Χοτζόλι, Κρητικάκης (54΄ λ. τρ. Σαρελλάς), Σταμάτης, Γεωργιόπουλος (92΄ λ. τρ, Τέντες), Μάραντος, Παλιάς, Κουτσουμπός.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.