- Διαφήμιση -

Η διοίκηση της Καλαμάτας προέβη σε μια ακατανόητη και αψυχολόγητη για πολλούς ενέργεια (μεταξύ των πολλών κι εγώ) με την επαναπρόσληψη του Βασίλη Βούζα στη θέση του προπονητή της ομάδας.

Είναι δεδομένο πως σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν καλές σχέσεις με τον πρώην αλλά συνάμα και νυν τεχνικό. Παράλληλα ο ίδιος ο Βουζας με δηλώσεις του κατά την αποχώρησή του είχε φροντίσει να αδειάσει τους παίκτες λέγοντας πως δεν αποτελούν δικές του επιλογές.

- Διαφήμιση -

Με ποιο σκεπτικό λοιπόν η διοίκηση αποφασίζει να επαναφέρει έναν τεχνικό που δεν πιστεύει στο ρόστερ ενώ ταυτόχρονα οι ποδοσφαιριστές του δεν τον θέλουν.

Η μόνη λογική εξήγηση είναι πως μετά το ματς με την Ιεράπετρα θα δούμε συνταρακτικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας και μια τελείως διαφορετική ομάδα με τον ερχομό του νέου χρόνου. Μια νέα ομάδα όμως θέλει χρόνο για να δεθεί και η Καλαμάτα δε διαθέτει αυτή την πολυτέλεια.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.