- Διαφήμιση -

Μετά το άκρως αποτυχημένο πρώτο μισό του πρωταθλήματος της Football League που βρίσκει την Καλαμάτα στον πάτο της βαθμολογίας, το ρόστερ της ομάδας θα αλλάξει σε τέτοιο βαθμό που θα θυμίζει άλλη ομάδα. Πριν δούμε τα πράγματα ανά θέση ας δούμε ποιοι έχουν φύγει και ποιοι έχουν έρθει μέχρι στιγμής.

Έφυγαν: Χρήστος Ιντζίδης, Ελευθέριος Τσαλταπασίδης, Ιωάννη Τσιβελεκίδης, Ευστάθιος Δήμου, Μάριο Γεωργόπουλος, Αργύρης Τσιγάρος

- Διαφήμιση -

Ήρθαν: Κώστας Ηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Πανάγου, Θοδωρής Τριποτσέρης, Αλέξανδρος Νατσιόπουλος, Τάσος Χριστοφιλέας (Οι 3 τελευταίοι προπονούνται με την ομάδα απομένουν οι ανακοινώσεις)

Ας δούμε το έμψυχο δυναμικό ανά θέση και τις πιθανές κινήσεις

Τερματοφύλακες

Ο Στεφανάκος έχει ξεχωρίσει με την απόδοση του και αποτελεί έναν από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες της ομάδας και αναμένεται με την έναρξη του Β’ Γύρου να έχει ξεπεράσει και τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Πάντος και Κασωτάκης λογικά μένουν ως ρεζέρβες (ίσως ο Πάντος φύγει λόγω μικρού χρόνου συμμετοχής) ενώ αποχώρησε κι ο Αργύρης Τσιγάρος που δεν υπολογιζόταν.

Δεξιά μπακ

Τσουβαλτσίδης, Γκελγκέρια και ο νεαποκτηθείς Πανάγου συνθέτουν μια αξιοπρεπή τριάδα εδώ με την ομάδα να ψάχνεται όμως για το κάτι παραπάνω, έχοντας κάνει πρόταση στον έμπειρο Γιάννη Στάθη. Προέχει η ενίσχυση σε άλλες θέσεις κατά τη γνώμη μας αν και είναι πιθανόν να φύγει ο Τσουβαλτσίδης όποτε ενδεχόμενη απόκτηση παίκτη επιπέδου Στάθη ανεβάζει επίπεδο την ομάδα.

Αριστερά μπακ

Κωνσταντινόπουλος και Γαλούπης (αγαπημένο παιδί του Βούζα) συνθέτουν το δίδυμο, από το οποίο μόνο ο Κωνσταντινόπουλος έχει κάνει κάποια καλά ματς. Ιδανικά χρειάζεται κάτι καλύτερο στη θέση του Γαλούπη.

Κεντρικοί αμυντικοί

Για κλάματα ήταν η μέχρι τώρα παρουσία των κεντρικών αμυντικών της ομάδας κάτι που αποτυπώνεται και στις αποχωρήσεις (έφυγαν οι 3 από τους 5 που χρησιμοποιήθηκαν). Ο Μάκος ή ο Τριποτσέρης χρειάζονται ένα γρήγορο αμυντικό δίπλα τους καθώς μαζί συνθέτουν ένα πολύ αργό δίδυμο ενώ από έλλειμμα ταχύτητας πάσχει και ο τρίτος στόπερ του ρόστερ, Καντούτσης. Χρειάζεται οπωσδήποτε δυνατή μεταγραφή γρήγορου στόπερ η ομάδα.

Αμυντικά – κεντρικά χαφ

Παραμένει σίγουρα ο Ζαχαρόπουλος, αποχωρεί ο Τζόκιτς ενώ ερωτηματικό υπάρχει δίπλα στο όνομα του Μπάμπη. Η ομάδα θέλει ποιοτικό 8αρι εδώ, ιδανικά δύο καλούς παίκτες.

Επιθετικά χαφ – Εξτρέμ

Ο Στεργίδης άρχισε καλά τη σεζόν αλλά μετά εξαφανίστηκε, το μέλλον του είναι αβέβαιο με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της παραμονής του σε αντίθεση με τον Κασβιρόπουλο που όποτε έπαιξε δε φάνηκε καν και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Η πρώτη μεταγραφή έχει γίνει και είναι η απόκτηση του Νατσιόπουλου, ενός παίκτη που ήταν βασικό στον Ιάλυσο, χωρίς γκολ και ασίστ βέβαια. Ο Βουκμίροβιτς είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά αλλά μέχρι στιγμής ούτε σωστά χρησιμοποιείται, ούτε τα νεύρα του ελέγχει πολλές φορές. Άποψη μου είναι πως πρέπει να μείνει καθώς πρόκειται για ποιοτικό παίκτη.

Αντίθετα θεωρώ πως ο Οσμάνατζιτς πρέπει να αποτελέσει παρελθόν καθώς δεν έχει δείξει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά με τη μελανόλευκη φανέλα.

Χρειάζονται οπωσδήποτε λοιπόν δύο βαρβάτες μεταγραφές εδώ.

Επιθετικοί

Ευτυχώς που βγήκε ο Αλεξόπουλος που ο νυν προπονητής της ομάδας επέμενε να δοθεί δανεικός στο Διαβολίτσι μέχρι το Σεπτέμβρη και έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά. Ο Ράκιτς έδειξε ικανότητα στο σκοράρισμα αλλά καλό θα ήταν να αποχωρήσει καθώς η ομάδα δε μπορεί να βασιστεί πάνω του για ιατρικούς λόγους.

Μεγάλη μεταγραφή η επιστροφή του Κώστα Ηλιόπουλου, η ομάδα με έναν ακόμη κλασικό σέντερ φορ (ο Κώστας παίζει και στο πλάι) με έφεση στο γκολ θα είναι καλά.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.