- Διαφήμιση -

Μονάχα ως ντέρμπι δεν εξελίχθηκε το ματς με τον ΓΣ Μεσσήνης για τον ισχυρό και φιλόδοξο, φετινό, Πελασγό Μεγαλόπολης και ένας από τους παίκτες που συνέβαλα σε αυτό, μολονότι ουδείς υστέρησε από την ομάδα του Γιώργου Τσατσουλή, ήταν ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ Μάκης Νικολόπουλος που δήλωσε στο “Sportsplus.gr”…

“Μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα όπως είναι ο ΓΣΜ που απαρτίζεται από ένα σύνολο έμπειρων παικτών. Την χρειαζόμασταν πολύ θέλοντας να επιστρέψουμε στο δρόμο των επιτυχιών αλλά και για να διαφυλάξουμε το αήττητο της έδρας μας. Είναι σίγουρο ότι θα μας δώσει ώθηση γι ακόμη καλύτερη συνέχεια” μας είπε και συμπλήρωσε “Για την συνέχεια του πρωταθλήματος πιστεύω, πρώτα ο Θεός να είμαστε όλοι υγιείς, παίκτες, προπονητικό team, διοίκηση, ότι τα καλύτερα έρχονται για τον Πελασγό. Θα έχουμε αποκτήσει καλύτερη χημεία σαν ομάδα, παιχνίδι με το παιχνίδι, θα ξέρουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο και θα φανερώσουμε τις πραγματικές δυνατότητες που έχουμε. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας και στις δυνατότητες της οπότε ναι πιστεύω ότι μπορούμε να μπούμε playoffs ανόδου”.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.