- Διαφήμιση -

Για ένα ημίχρονο ο Πρωτέας έβαζε δύσκολα στην Καλαμάτα B.C. η οποία προερχόταν από την πρώτη της ήττα στη σεζόν από το Κάστρο Μονεμβασιάς. Οι μελανόλευκοι όμως πάτησαν το γκάζι στην τρίτη περίοδο και καθάρισαν την υπόθεση νίκη, για να επικρατήσουν τελικά του αξιόμαχου Πρωτέα με 65-57.

Επιθετική πολυφωνία είχε το συγκρότημα του Παύλου Νώντα με 4 παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων ενώ για τον Πρωτέα, Σαραντόπουλος (25) και Σκοπέτος 14, τράβηξαν το κουπί του σκοραρίσματος.

- Διαφήμιση -

Οι τυπικά γηπεδούχοι κρατάνε τη νίκη και την αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, οι τυπικά φιλοξενούμενοι το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο απέναντι στην κορυφαία ομάδα της κατηγορίας.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Ρίζος και Ντάσης.

Τα δεκάλεπτα: 15-15, 30-28, 54-43, 65-57

Καλαμάτα B.C. (Νώντας): Ζύμπας 15(2), Τζιλιάνος 10(1), Μπούσι 16(2), Βάκρινος 6, Αντωνόπουλος, Μπάκας 11, Λαζαρακόπουλος 5, Φραγγέας Καλογερόπουλος 4, Χατζηαγγέλου 4, Μανωλάκης 2, Αρώνης 2

Πρωτέας (Ψυχογιός – Ροζακέας): Μπόμπολης 3(1), Ιωσηφίδης 2, Καρτάλιας, Σαραντόπουλος 25(2), Αλεξόπουλος 9(3), Κατσιαρίμπας 6, Μωράκης 2, Παθιάκης 1, Αντωνόπουλος 3, Σκοπέτος 14, Παπαθεοδωρόπουλος , Σουλιώτης

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.