- Διαφήμιση -

Στο φίλαθλο κοινό της Μεσσήνης και της ομάδας αφιέρωσε ο πολύπειρος και ποιοτικότατος φόργουορντ του ΑΟΜ, Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος, τη μεγάλη νίκη επί του Άρη Σκάλας αλλά και το θετικό ξεκίνημα σε μια νέα και απαιτητική κατηγορία…

“Όντως βγάλαμε ψυχή, πάθος και πίστη για ανατροπή κι όλα αυτά έπαιξαν τον ρόλο τους στο να έρθει η σπουδαία νίκη επί μιας πολύ καλής ομάδας όπως είναι ο Άρης Σκάλας. Όλα αυτά όμως δεν θα οδηγούσαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα αν ο φίλαθλος κόσμος μας δεν ήταν εκεί να μας εμψυχώνει και να μας χειροκροτεί ακόμη κι όταν δεν τα πηγαίναμε καλά.

- Διαφήμιση -

Το χειροκρότημα και οι επευφημίες του μας έσπρωξαν στη νίκη και οφείλω, εκπροσωπώντας συμπαίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση, να τους ευχαριστήσω και να τους αφιερώσω τη νίκη αλλά και την μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Με αυτούς στο πλευρό μας είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε. Έχετε παρακολουθήσει την όμορφη εικόνα που υπάρχει στο γήπεδό μας σε κάθε ματς. Νιώθω πραγματικά τυχερός γι αυτά που ζούμε” δήλωσε στο “Sportsplus.gr” ο πλέον έμπειρος παίκτης του ΑΟΜ που έχει αγωνιστεί, στο παρελθόν, σε Γ’ Εθνική και Α’ κατηγορία και αποτελεί τον φυσικό ηγέτη της ομάδας του Ηλία Τσερπέ.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.