- Διαφήμιση -

Δεν βάζει STOP η ομάδα της Καλαμάτα BC που πέρασε και από την Κυπαρισσία και τον φιλόδοξο Δίωνα(69-77) πετυχαίνοντας την 6η της νίκη σε ισάριθμα ματς. Οι “μελανόλευκοι” πραγματοποίησαν μεστή εμφάνιση, εξουδετερώνοντας τους “πρώην” τους, Γιαννακόπουλο και Κουτίβα και με τους Μπούσι, Μπάκα να είναι εξαιρετικοί έφτασαν δίκαια στο διπλό.

Μπήκαν δυνατά στο ματς(11-25)και έχτισαν διψήφια διαφορά στο α’ μέρος κυρίως λόγω της ηγετικής εμφάνισης στου Μπούσι στο διάστημα αυτό. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, το πέτυχαν αφού μείωσαν 51-54 λίγο πριν το 30′. Η διαφορά άνοιξε και πάλι από τα τρίποντα του Τζιλιάνου και το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στους 5 2.30” πριν τη λήξη και το ματς να τελειώνει στο 69-77. Εξαιρετική εμφάνιση από τους Λαμπίρη και Φάνη Κλεφτάκη με 23 και 21 πόντους αντίστοιχα ενώ πολύ καλός και ο Κυριακόπουλος με 14.

- Διαφήμιση -

Τα τρίποντα, συνολικά 11 για τους φιλοξενούμενους, έπαιξαν το ρόλο τους αν και η ομάδα της Καλαμάτας ήταν άστοχη έχοντας 11/40, ενώ συνέβαλαν και παίκτες όπως οι Ζύμπας, Τζιλιάνος που έδωσαν βοήθειες στα κρίσιμα. Πρέπει να πούμε ότι ο Παύλος Νώντας χρησιμοποίησε 8 παίκτες, μικραίνοντας το ροτέισον, κάτι που έκανε σε ένα βαθμό και ο Αντώνης Κούτρης.

Στα θετικά του αγώνα η παρουσία αρκετού κόσμου στο όμορφο κλειστό της Κυπαρισσίας το οποίο δεν γέμισε αλλά έζησε ωραίες στιγμές γεγονός που πιστώνεται στους διοικούντες της και όχι μονάχα. Αποτελεί όφελος για το μπάσκετ και τον αθλητισμό του νομού η παρουσία ομάδων όπως ο Δίωνας που, να αναφέρουμε ότι, μπορεί να έχασε αλλά παραμένει ψηλά στη βαθμολογία δείχνοντας ικανός για πολλά.

ΔΙΩΝΑΣ 69

ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC 77

ΔΕΚ: 11-25, 33-45, 51-57, 69-77

ΔΙΩΝΑΣ(ΚΟΥΤΡΗΣ): Κατσαργύρης 2, Φ. Κλεφτάκης 21(1), Μπουσιούτας, Λαμπίρης 23(4), Λαμπρόπουλος 1, Δ. Κλεφτάκης 2, Κουτίβας 2, Κυριακόπουλος 14, Γιαννακόπουλος 4

ΚΑΛΑΜΑΤΑ(Νώντας): Ζύμπας 12(2), Τζιλιάνος 8(2), Μπούσι 25(4), Βάκρινος 5(1), Λαζαρακόπουλος 4, Φραγγέας 3(1), Καλογερόπουλος 3(1), Μπάκας 17.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.