
Επιστροφή στις νίκες, ύστερα από 2 συνεχόμενες ήττες, για τον ΓΣ Μεσσήνης που επικράτησε, ύστερα από ένα συγκλονιστικό ματς, του Πολύβιου Μεγαλόπολης με 66-63, μένοντας στο κόλπο της τετράδας. Την ίδια στιγμή οι άτυχοι Αρκάδες, που χάνουν τρίτο συνεχόμενο ματς στον… πόντο, μένουν καθηλωμένοι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και σε ρυθμούς play out νιώθοντας το άγχος να μεγαλώνει.
Όπως προαναφέραμε, η αναμέτρηση είχε συγκλονιστική εξέλιξη με τις 2 ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ μετά το πρώτο 10λεπτο όπου οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν τα ηνία. Κανείς δεν κατάφερε να ξεφύγει και όλα κρίθηκαν στο τέλος όταν οι “νησιώτες” βρήκαν τον τρόπο, κυρίως από τις βολές, να πάρουν το προβάδισμα και μαζί τη νίκη.
Μεγάλη εμφάνιση από τον 17χρονο Δρακόπουλο, καλοί και πάλι οι Μπακογιάννης, Μιχαλόπουλος, για τον ΓΣΜ, ενώ από τον Πολύβιο ξεχώρισαν Αναστασόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ραυτόγιαννης και Σιδέρης.
ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 66
ΠΟΛΥΒΙΟΣ 63
ΔΙΑΙΤ: ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΑΣΗΣ
ΔΕΚ: 9-16, 29-30, 48-47, 66-63
ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ(Μπακογιάννης): Χαραλαμπόπουλος 5(1), Δελφάκης 6, Μπακογιάνης 17(2), Τόσκα, Δρακόπουλος 17(2), Παλαμίδης 9(1), Κολλιός, Μιχαλόπουλος 12
ΠΟΛΥΒΙΟΣ(Θεοδωρόπουλος): Γιαννακόπουλος 3(1), Ανδριόπουλος 3(1), Σιαμπάνης 9, Σπύρου, Θεοδωρόπουλος 10, Δαλητσούρης, Βούλγαρης 4, Αναστασόπουλος 13, Σιδέρης 10(1), Ραυτόγιαννης 11(1).




















