- Διαφήμιση -

Ο Γιάννης Ρεκουνιώτης(στη φωτο με το Νο 12) είναι ο εμπειρότερος αθλητής του, νεανικότατου, φετινού Αρκαδικού και η τοποθέτησή του αναφορικά με το τι μπορεί να πετύχει η ιστορική ομάδα της Τρίπολης έχει, σίγουρα, βαρύνουσα σημασία…

“Η άνοδος δεν αποτελεί αυτοσκοπό για τον Αρκαδικό. Πάμε παιχνίδι παιχνίδι και όπου βγει. Αν μας βγάλει στην άνοδο θα είναι σίγουρα αποδεκτή και θα μας χαροποιήσει όλους. Το πλάνο πάντως του συλλόγου είναι να παίζει σωστό και όμορφο μπάσκετ, με παιδιά από τα τμήματα υποδομής όπου πραγματικά υπάρχει πολύ ταλέντο. Ξέρετε ότι στο ανδρικό υπάρχουν κυρίως νέα παιδιά στα οποία προστίθεται μια μικρή ομάδα 3-4 έμπειρων παικτών” δήλωσε στο “Sportsplus.gr” ο πολυσύνθετος φόργουορντ που αναφέρθηκε και στην πρόσφατη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ Μολάων “ήταν η συνέχεια στις καλές μας εμφανίσεις και χαιρόμαστε που ήρθε επί μιας ανταγωνιστικής και αξιόμαχης ομάδας. Υπάρχουν ωστόσο περιθώρια βελτίωσης…”

- Διαφήμιση -

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.