- Διαφήμιση -

Το δεύτερο σερί τρίποντο πανηγύρισε η ομάδα της Κυπαρισσίας επικρατώντας δύσκολα με 1-0 της Α.Ε. Μάνης. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπάρκας στο 85ο λεπτό χαρίζοντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Η ομάδα της Μάνης ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και έχασε 3 κλάσικες ευκαιρίες, έχοντας και δοκάρι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και ευτύχησαν να πάρουν τη νίκη χάρη στο τέρμα που σημείωσαν λίγο πριν το φινάλε.

- Διαφήμιση -

Α.Ο. Κυπαρισσίας (Ηλίας Φωτόπουλος): Ντουγερόγλου, Ανδρουτσής, Τσαγκάρης(92΄Δημητρακάκης), Mitrov, Μπουτσικάκης, Καμαρινός, Σπυρόπουλος(72΄Ζαφείρης), Τζανέτος, Γεωργιόπουλος(89′ Μπακόπουλος), Κωνσταντόπουλος(94′ Vasilev), Μπάρκας

Α.Ε. Μάνης (Τάκης Δρούγας): Αντωνόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Πουλάκος(91′ Στύλλα), Βαβαρούτσος, Πολυμενέας, Δουρούμης, Τσουλάκος, Μπέρμπερη, Φετάχου(89′ Σπυρέας Π.), Αλεξανδρόπουλος(86′ Ντουράι), Χελάς

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.