- Διαφήμιση -

Μεγάλη νίκη πήρε η Αβία κόντρα στον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο της Α΄Τοπικής Ακρίτα Κορώνης με 2-1, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α΄Τοπικής.

Ένα ματς που τα είχε όλα, γκολ, κόκκινη και χαμένο πέναλτι στο 93΄για τον Ακρίτα.

- Διαφήμιση -

Ήρωας για τους γηπεδούχους ο Μπεκιάρης που απέκρουσε το πέναλτι του Κουτσουμπού.

Τα γκολ της αναμέτρησης:

Στο 53΄το 1-0 για τους γηπεδούχους, σημειώθηκε από μακρινή μπαλιά της άμυνας ο Κων. Καρδάσης έφυγε στην κόντρα, μαρκαρίστηκε από τον Μπίζο και έπεσε στο έδαφος με τον ρέφερι Κουτσαναστάση να δίνει το πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα χαμηλά στην αριστερή γωνία του Σταθά.

Στο 59’ το 1-1 έγινε με δυνατό πλάγιο άουτ του Παλιά από δεξιά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους στην άμυνα της Αβίας που αδράνησε σημαντικά και ο Μουτζούρης αφού κατέβασε τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα με γυριστό σκαστό σουτ.

Στο 88΄ οι παίκτες της Αβίας έκαναν το 2-1 και πάλι από μπαλιά από την άμυνα της Αβίας ο Χοτζόλι υπέπεσε σε σοβαρό λάθος και έκανε κεφαλιά προς τα πίσω, ο Παν. Καρδάσης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε εύστοχα τον Σταθά.

Η φάση του αγώνα:

Στο 93΄ ο Κουτσουμπός μέσα στην περιοχή «τσίμπησε» τη μπάλα και ανατράπηκε από παίκτη της Αβίας, με τον κ. Κουτσαναστάση να καταλογεί σωστά το πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά τον νίκησε ο Μπεκιάρης!

Διαιτητές: Ι. Κουτσαναστάσης, Μπουρίκας, Γάκης

ΑΕ ΑΒΙΑΣ (Κώστας Στυλιανόπουλος): Μπεκιάρης, Αλντέσκου, Παν. Καρδάσης, Γιώρ. Καρδάσης, Τζανετέας, Τσουλάκος, Κων. Κορμπής, Γεωργαντάς, Κωνσταντόπουλος, Δημ. Κορμπής (93΄ Μπαχράμης), Θαν. Καρδάσης

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ (Σπύρος Τσίκινης): Σταθάς , Παναγιωτόπουλος (74΄ Σταμάτης), Μπίζος, Κουτσουμπός, Χοτζόλι, Καπινιάρης, Μουτζούρης, Γεωργιόπουλος (83΄ Σαρελλάς), Μάραντος, Παλιάς, Διακουμής

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.