- Διαφήμιση -

Ένα πολύ σπουδαίο ματς διεξάγεται σήμερα στο γήπεδο της Κορώνης όπου ο τοπικός Ακρίτας υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Με άλλα λόγια ο δεύτερος της βαθμολογίας υποδέχεται τον αήττητο πρωτοπόρο και με ενδεχόμενη νίκη του τον προσπερνάει καθώς η διαφορά τους είναι μόλις ένας βαθμός.

Στους γηπεδούχους επικρατεί αισιοδοξία για τη νίκη και ποντάρουν πολλά στη στήριξη του κόσμου που αναμένεται να γεμίσει το “Μεμί”. Ο Σπύρος Τσίκινης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του μέσου Μπόμπολι.

- Διαφήμιση -

Στον αντίποδα κάλεσμα στον κόσμο του έκανε ο Απόλλωνας να ακολουθήσει την ομάδα με την εξής ανακοίνωση: “Αύριο Σάββατο 30/11/2019 η αγαπημένη μας ομάδα,αγωνίζεται εκτός έδρας με το ανταγωνιστικό ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Κορώνης,στο ομώνυμο γήπεδο της.Παρόλο που η απόσταση είναι αρκετή λόγω χιλιομέτρων,η αγάπη μας είναι πιο μεγάληηη!!!Όλοι εκεί να χειροκροτήσουμε τους αθλητές μας!!!Μια ομάδα…Μια ιστορία…ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1927!!!”.

Στα αγωνιστικά ο Τάκης Σακελλαρόπουλος αντιμετωπίζει τις γνωστές απουσίες των Μανωλόπουλου, Κυριακόπουλου, Λούτα, Κοσμόπουλου και Καραχάλιου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 και διαιτητής του ορίστηκε ο έμπειρος Πλακογιάννης με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Μιχαλόπουλο Γ.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.