- Διαφήμιση -

Με τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα, Σάββατο 30 Νοεμβρίου, το πρωτάθλημα της Α1 στην κορυφή του οποίου παραμένει, χωρίς ήττα, η Καλαμάτα BC.

Oι μελανόλευκοι νίκησαν εκτός έδρας τον Δίωνα Κυπαρισσίας με 77-69 και έκαναν το “6 στα 6” όντας ικανοί να δώσουν συνέχεια.

- Διαφήμιση -

Μεγάλη νίκη (76-54) σημείωσε ο Πελασγός επί του ΓΣ Μεσσήνης, βάζοντας “πλώρη” για τετράδα, όπως και η Καλαμάτα 80 που επικράτησε στη Μεγαλόπολη του Πολύβιου με 54-52. Κι αν οι “Λύκοι” κινούνται σε ρυθμούς τετράδας για τον Πολύβιο η κατεύθυνση είναι διαφορετική μένοντας χαμηλά στη βαθμολογία.

Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε ο ανεβασμένος Πρωτέας που “πέρασε” εμφατικά από τους Γαργαλιάνους, τους οποίους και νίκησε με 80-67, αποτέλεσμα το οποίο δίνει στο καλαματιανό σωματείο σπουδαία βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα κάτι που θα λέγαμε ότι ισχύει και για το Κάστρο Μονεμβασιάς που πήρε το Λακωνικό ντέρμπι μιας και επικράτησε του Σπαρτιατικού με 68-65.

Τέλος, την πρώτη του νίκη στην κατηγορία πανηγύρισε ο Πάνας Κανδήλας καθώς έκαμψε την αντίσταση του Λακωνικού (73-55) και έδειξε αποφασισμένος να το παλέψει μέχρι τέλους.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.