- Διαφήμιση -

Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος διανύει την τρίτη του χρονιά ως προπονητής του Απόλλωνα Καλαμάτας, έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει μια ομάδα που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου. Ο τεχνικός του Απόλλωνα μίλησε στο SportsPlus για διάφορα θέματα, αναλυτικά το τι μας δήλωσε:

Για το ματς με τη Μεθώνη:

- Διαφήμιση -

“Δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο πιέσαμε ψηλά και δημιουργήσαμε ευκαιρίες απέναντι σε μία σωστά δομημένη ομάδα που μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Θέλω να τονίσω πως τις προηγούμενες χρονιές τέτοια παιχνίδια δεν τα κερδίζαμε αλλά βλέπω πως φέτος δημιουργούμε ένα ισχυρό μέταλλο και μπορούμε να κερδίζουμε και τέτοιου είδους παιχνίδια. Έχουμε πολλούς παίκτες με ικανότητα στην τελική ενέργεια τόσο επιθετικούς όσο και μεσοεπιθετικούς που μπορούν να μας δώσουν τις λύσεις ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις”

Για τον στόχο της ομάδας:

“Εμείς κάθε χρόνο δημιουργούμε μια ομάδα να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Βλέπουμε φέτος πως είμαστε από τις καλύτερες ομάδες και θεωρούμε ότι η πρώτη θέση είναι ένας εφικτός στόχος.”

Για τον Βαγγέλη Αλεξόπουλο:

“Ο Βαγγέλης είναι ευλογία που πέρασε από τον Απόλλωνα. Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και έχει δημιουργήσει τις βάσεις για να κάνει ένα μεγαλύτερο βήμα. Αυτό πρέπει να το βλέπουν τα παιδιά των μικρότερων κατηγοριών, να μην απογοητεύονται, και να αγαπάνε το ίδιο το άθλημα και την προπόνηση.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.