- Διαφήμιση -

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου αλλά και την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ως Ένωση καθώς τρία από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της εξασφάλισαν, μέσω των αξιολογήσεων διαιτητών εθνικών κατηγοριών της περιόδου 2019-20, που ανακοινώθηκαν από την ΕΟΚ πριν από λίγο, την παρουσία-άνοδό τους στην Α1 Εθνική κατηγορία κι ακόμη ένα για τη Β΄Εθνική.

Πιο συγκεκριμένα, οι Λάμπρος Νάστος, Πέτρος Ρίζος και Γιάννης Τσιμπούρης ανεβαίνουν από Α2 σε Α1, εκεί όπου έχουμε και τους Αντώνη Αναστόπουλο, Γιάννη Κυριακόπουλο, ενώ ο Λάζαρος Ντάσης από Γ’ σε Β’ Εθνική.

- Διαφήμιση -
Πέτρος Ρίζος-Λάμπρος Νάστος

Μπορώ να πω με βεβαιότητα, ειδικότερα όσον αφορά τους τρεις πρώτους, τους οποίους και γνωρίζω άριστα και για πολλά χρόνια-τον Νάστο τον είχα αθλητή μου στον Ίκαρο, με τον Τσιμπούρη υπήρξα συμπαίκτης ενώ σταδιακά μπήκε στην εξίσωση και ο Ρίζος-ότι το αξίζουν 100%.

Είναι εξαιρετικοί διαιτητές κι ακόμη καλύτεροι άνθρωποι. Μπράβο και στους τρεις σας. Εις ανώτερα. Πολλά μπράβο και στον Λάζαρο…

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.