- Διαφήμιση -

Μια δήλωση του Πέτρου Μάνταλου μετά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους φίλους του Τριφυλλιού και ο πρώην παίκτης των “πρασίνων” στο μπάσκετ, Γιάννης Γκαγκαλούδης, χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις εναντίον του.

Η ατάκα του Πέτρου Μάνταλου “νιώθω ότι αναστήσαμε τον πεθαμένο” μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό, τον έχει τοποθετήσει στο “στόχαστρο” των οπαδών του Τριφυλλιού.

Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, που στο παρελθόν είχε φορέσει την “πράσινη” φανέλα στο μπάσκετ και είναι δηλωμένος φίλος της ομάδας. Ο παλαίμαχος γκαρντ “επιτέθηκε” στον αρχηγό της Ένωσης, με ανάρτησή του στο Facebook.

- Διαφήμιση -

Η ανάρτηση του Γκαγκαλούδη

«Μόλις διάβασα την απίστευτη δήλωση του πιο γρήγορου ποδοσφαιριστή στον κόσμο του Πέτρου Μάνταλου ότι νιώθει να ανέστησε ένα νεκρό…

Βρε ποδοσφαιρικό απολίθωμα ποιον νεκρό ανέστησες; Δεν σου έχουν πει βρε παιδί της ακμής ότι σε 20 χρόνια από το 1996 μ έχεις κερδίσει εκτός έδρας 1 φορά;

Και άκου πετράκι μάνταλε… Αυτός ο νεκρός που λες έχει μια φανέλα που ζυγίζει όσο δε φαντάζεσαι… Και τα πιτσιρίκια που παίζουν εκεί την τιμάνε… Όχι σαν εσένα που περπατάς και κοροϊδεύεις τον κόσμο… Παναθηναϊκός γεννιέσαι δε γίνεσαι…» 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.