- Διαφήμιση -

Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε ο Πελασγός Μεγαλόπολης ο οποίος επικράτησε, σχετικά δύσκολα είναι η αλήθεια, του μαχητικού Λακωνικού με 73-59.

Όπλο της ομάδας του Γιώργου Τσατσουλή, που έμεινε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, σε αντίθεση με τους Λάκωνες, οι οποίοι παραμένουν στα χαμηλά, η άμυνα-ειδικότερα σε 2ο και 3ο δεκάλεπτο όπου και γύρισε το ματς- αλλά και η τριπλέτα των Τόμπρου, Τσίρμπα και Πολυζωγόπουλου που πέτυχαν συνολικά 49 πόντους.

- Διαφήμιση -

Ο Λακωνικός, που ήταν “μέσα” στο ματς μέχρι τα τέλη της 3ης περιόδου, είχε τους Κορίνη και Κωσταπαππά σε καλή μέρα αλλά αυτό δεν έφτανε.

ΠΕΛΑΣΓΟΣ 73

ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ 59

ΔΙΑΙΤ: ΔΟΥΒΡΗΣ, ΝΤΑΣΗΣ

ΔΕΚ: 15-18, 33-28, 55-45, 73-59

ΠΕΛΑΣΓΟΣ(Τσατσουλής): Αλεξάκης 5(1), Τσιντώνης, Πολυζωγόπουλος 18(2), Χριστογιαννόπουλος, Χρανιώτης 2, Δαλάτσης, Παπαδόπουλος 2, Αγγελόπουλος 6, Νικολόπουλος 9, Τσίρμπας 14(3), Τόμπρος 17(1), Τσατσουλής.

ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ(Σκιαδάς): Μπουλούγαρης, Παππάς, Μπάχα 8, Γιαννακόπουλος 3, Σφυρής 8(2), Ρέμπης, Ζορμπάνος 7(1), Κωσταπαππάς 11(2), Κορίνης 11(1), Παπαδάκης 4, Λιόντης, Ξανθάκος 7(1).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.