- Διαφήμιση -

Όπως γράφαμε και στο Preview της αναμέτρησης στο ζευγάρι αυτό υπήρχει ξεκάθαρο φαβορί. Όμως το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ γι’αυτό ακριβώς τον λόγο γιατί ποτέ δεν μπορείς να προεξοφλήσεις το αποτέλεσμα μιας αναμέτρησης.

Ο Παπαφλέσσας Χώρας σήμερα απέδειξε πως μόνο τυχαία δε βρίσκεται στην 1η θέση της Α1 Τοπικής Κατηγορίας καθώς επικράτησε με 2-1 του Διαβολιτσίου της Γ΄Εθνικής και το οποίο αγωνίστηκε επί το πλείστον με βασικούς ποδοσφαιριστές.

- Διαφήμιση -

Το σκορ άνοιξε στο 53ο λεπτό ο Νώντας Τσέρτος με κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ του Τσόπελα ενώ το 2-0 έκανε ο Γκατεντασβίλι στο 71′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Μπουρτσαλιάνι.

Ένα λεπτό αργότερα το Διαβολίτσι πέτυχε το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ χάρη σε αυτογκόλ του Σεφεράσι. Πιο συγκεκριμένα σε σουτ του Αθανασόπουλου που πήγαινε άουτ, η μπάλα κόντραρε στον Σεφεράσι και αλλάζοντας πορεία κατέληξε στα δίχτυα.

Παρά την ήττα, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου παραμένει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση αλλά αυτό δεν αφαιρεί το παραμικρό από την τεράστια νίκη του Παπαφλέσσα Χώρας, ο οποίος απέδειξε την πολύ μεγάλη δυναμική του ως ομάδα.

Παπαφλέσσας Χώρας (Λυκούργος Ανδρώνης): Αργυρόπουλος, Κ. Δημόπουλος, Σεφεράσι, Ε. Τσέρτος, Θ. Τσόπελας, Κωνσταντόπουλος (78′ Φ. Δημόπουλος), Γκατεντασβίλι, Α. Τσόπελας, Α. Τσέρτος, Μπουρτσαλιάνι, Γκεβόρι.

ΑΟ Διαβολιτσίου (Κώστας Παλαμάρας): Κωνσταντακόπουλος, Καλογερόπουλος, Μέμα (65′ Μουλιάτος), Μπαλόπουλος, Κυριαζόπουλος, Οδεμισιώτης (57′ Σεντεμέντες), Τζανετέας, Φωτόπουλος (40′ Σταματελόπουλος), Τσουκαλάς (57′ Γραμματικόπουλος), Αθανασόπουλος, Τσαλάκου.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.