- Διαφήμιση -

Η Θύελλα Χαρακοπιού είναι αναμφισβήτητα η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Α1 Τοπικής μέχρι στιγμής καθώς βρίσκεται στην 3η θέση με 12 βαθμούς και 4 νίκες σε 5 αγώνες.

Βασικό στέλεχος του πολύ καλού συνόλου που έχει φτιάξει ο Δημήτρης Αναστασόπουλος είναι και ο Παναγιώτης Α. Βασιλογιαννακόπουλος. Ο ικανότατος επιθετικός ο οποίος ήταν αυτός που την περασμένη αγωνιστική χάρισε με το τέρμα του το σπουδαίο διπλό στο Πεταλίδι, μίλησε στο SportsPlus για τη νίκη με την Ομόνοια αλλά και τους στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα.

- Διαφήμιση -

“Παίξαμε παρά πολύ καλά και συγκεντρωμένα σε όλο το ματς και για αυτό  καταφέραμε να πάρουμε τους 3 πόντους. Αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε κάθε ματς στην έδρα μας.

Το κάλο μας ξεκίνημα οφείλεται στο ότι δουλεύουμε από το καλοκαίρι σοβαρά στις προπονήσεις και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ο στόχος της ομάδας μας είναι να κερδίζουμε κάθε ματς και να παρουσιάζουμε μια ομάδα σοβαρή που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. 

Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν εχθές στο γήπεδο και μας στήριξε.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.