- Διαφήμιση -

Με 17 αθλητές θα συμμετάσχει η αγωνιστική ομάδα του ΑΓΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ στην τελευταία μεγάλη διοργάνωση της χρονιάς.Πρόκειται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών Under 21, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων και το Πανελλήνιο Κύπελλο όλων των κατηγοριών.Τα τρία πρωταθλήματα θα διεξαχθούν από την Πέμπτη 21-11 έως την Κυριακή 24-11 στο κλειστό στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Συγκεκριμένα οι αθλητές που θα αγωνιστούν είναι:Αλεξίου Αποστολής,Τομάζου Μαρία,Ελένη Μαρώση,Τρίμμη Αθανασία,Τρίμμη Ευδοκία,Παρασκευοπούλου Μαρία,Δημητρακοπούλου Φωτεινή,Γεωργακοπούλου Αγγελική,Σπηλιωπούλου Γαρυφαλλιά,Μπακόγιωργας Νίκος,Φράγκος Γιάννης,Φράγκος Βασίλης,Κουρεντζή Σταυρίνα,Λαδά Φωτεινή,Βαρελοπούλου Κωνσταντίνα,Γεωργανάς Δημήτρης,Σπυρόπουλος Νικήτας. 

- Διαφήμιση -

Τους αθλητές θα συνοδεύσουν ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας ταεκβοντό Γιώργος Παναγιωτόπουλος, η πρωταθλήτρια Ευρώπης του συλλόγου Φωτάκη Αναστασία και ο υπεύθυνος διαιτησίας του συλλόγου Αναστάσιος Δημόπουλος.

simamegalopng
image10
image right 1b
image right 2
image right 3
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.