- Διαφήμιση -

Mε το σπουδαίο παιχνίδι στους Γαργαλιάνους, ανάμεσα στον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο και τον Δίωνα Κυπαρισσίας, το οποίο έχει όλα τα χαρακτηριστικά του γειτονικού ντέρμπι, ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη(13/11 και ώρα 8μμ) το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Α1.

Αναμέτρηση η οποία ελκύει το ενδιαφέρον της μπασκετικής “κοινωνίας” του νομού και προφανώς, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, θα φέρει πολύ κόσμο στο κλειστό των Γαργαλιάνων.

- Διαφήμιση -

Οι δυο ομάδες, που έχουν υψηλούς στόχους για την τρέχουσα σεζόν, μετρούν 2 νίκες στα ισάριθμα ματς πρωταθλήματος που έχουν δώσει-ο ΓΣΓ νίκησε Πολύβιο εντός και Πάνα εκτός ενώ ο Δίωνας επικράτησε του Πάνα εντός και του Σπαρτιατικού στη Λακωνία-και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί τους.

Όλα δείχνουν ότι θα παραταχθούν πλήρεις καθώς ο Σωτήρης Παπαδάκος, που ταλαιπωρήθηκε από αιμάτωμα στο δικέφαλο το τελευταίο διάστημα, θα τεθεί στη διάθεση του τεχνικού των Γαργαλιάνων Φώτη Τσόπελα, ενώ χωρίς ουσιαστικά προβλήματα έκλεισε την προετοιμασία της ομάδας του, τη Δευτέρα το βράδυ, ο Αντώνης Κούτρης.

Διαιτητές του αγώνα έχουν οριστεί οι Πέτρος Ρίζος και Θανάσης Μητσέας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.